GA SNEL NAAR

OVER ADCO TIMMERWERKEN

ADCO Timmerwerken is door de jaren heen een begrip geworden voor vele opdrachtgevers op het gebied van diverse timmerwerken en houtbewerkingen in Limburg en Zuidoost-Nederland.

Voor ons staan kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en goede service bovenaan, en dit alles tegen scherpe prijzen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende timmerwerken, zowel ambachtelijk als machinaal, met grote zorg voor kwaliteit. Wij bieden een variëteit aan interieurwerk, geschikt voor kantoren, winkels, horecapanden, scholen en particulieren.

Bij ons kunt u ook terecht voor houtentrappen, binnendeuren, buitendeuren, deurluifels, houten kozijnen, dakkapellen, houten serres, maatwerkkeukens, erker-aanbouw en houten speeltoestellen.

Voor al uw houtwerk is ADCO Timmerwerken al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres! Binnen ADCO Timmerwerken staat de klant centraal, en met onze ervaring zorgen wij altijd voor het beste advies. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren onze producten aan zakelijke klanten en particulieren, maar ook aan scholen, instellingen en stichtingen. Daarnaast ondersteunen wij andere houtbewerkingsbedrijven als zij een tekort aan capaciteit hebben.

Met ons moderne machinepark, uitstekende CNC-systemen en een ervaren montageteam kunnen wij vrijwel alle houten producten produceren en zelf plaatsen.