Interieur
ADCO Timmerwerken beperkt zich niet tot alleen het produceren van het interieur; wij plaatsen het ook in eigen beheer en kunnen indien nodig alle benodigde apparatuur leveren.

GA SNEL NAAR

NIEUW INTERIEUR

Als interieurbouwer biedt ADCO Timmerwerken passende oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten reiken verder dan Limburg; wij bedienen geheel Zuid-Oost Nederland en de grensstreek van België. In onze eigen timmerfabriek in Ittervoort kunnen wij volledige oplossingen in eigen beheer realiseren.

Gedurende de jaren hebben wij talloze winkels, horecapanden en kantoren voorzien van een geheel nieuwe uitstraling, variërend van klassiek, modern tot strak. In samenwerking met onze klanten hebben we altijd passende oplossingen gevonden. De wensen van een concept worden samen met onze klanten uitgewerkt naar het eindproduct.

ADCO Timmerwerken beperkt zich niet tot alleen het produceren van het interieur; wij plaatsen het ook in eigen beheer en kunnen indien nodig alle benodigde apparatuur leveren.

Bij interieurbouw maken we niet alleen gebruik van hout, maar verwerken we ook andere materialen die de klant wenst. Indien nodig schakelen we onze vaste partners in, maar het gehele project verloopt altijd via ADCO Timmerwerken. Dit betekent dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor het gehele project, met de afgesproken garanties en de naleving van gemaakte afspraken via één kanaal.

ADCO Timmerwerken beperkt zich niet tot het creëren van complete interieurs; we voeren ook aanpassingen uit in bestaande interieurs. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe balie, aanpassingen nodig heeft aan de bureaus, of nieuwe opbergmogelijkheden zoekt, ADCO Timmerwerken biedt u de oplossing.

Ook voor particulieren bieden wij diverse oplossingen voor aanpassingen in hun interieur. Dit kunnen wij uitvoeren in diverse stijlen, zodat het gewenste product altijd naadloos in uw huidige interieur past.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak kunnen wij met trots melden dat onze klanten altijd tevreden zijn geweest over het geleverde interieur en de werkwijze van ADCO Timmerwerken.